Školní jídelna

Jídelníček

Od 18.10. do 22.10.2021

Den
Přesnídávka
Oběd
Svačina
Pondělí
Chléb fryčovický s pomazánkou tvarohovou, čaj dobré ráno, banán 1,7,12
Polévka rybí ucha 1,4,7,9
Květákové kari, vařené brambory, kompot dýňový 7,12
Cereální kostka s máslem, čaj 1,6,7,12
Úterý
Chléb s pomazánkou ze strouhaného sýru, granko 1,7
Polévka z kysaného zelí 1,7,12
Selská vepřová pečeně, bramborové pyré
s mrkví, salát ledový 1,7,12
Chléb knuspi s pomazánkou špenátovou, čaj 1,3,7,12
Středa
Chléb slunečnicový s pomazánkou z brynzy, bílá káva, pomeranč 1,6,7,12
Polévka bramborová
s hříbky 1,7,9,12
Hovězí maso dušené
na rajčatech, minišpagetky, džus 1,3,7
Přesnídávka, piškoty, čaj 1,3,7,12
Čtvtek
Chléb s pomazánkou vaječnou, čaj, hroznové víno 1,3,7,12
Polévka pórková s kapáním 1,3,7
Kuře pečené
na zázvoru, dušená rýže, salát okurkový 1,7
Makovka, ochucené mléko 1,3,7
Pátek
Termix, loupáková banketka, čaj
s citrónem 1,6,7,12
Polévka fazolová krémová 1,7,9
Zahradnická sekaná, brambory šťouchané
s máslem, salát rajčatový 1,3,7,9,12
Chléb fryčovický
s máslem, jablko, čaj 1,7,12

Pitný režim

Čaj bylinný, ovocný, pitná voda, mošt, džus, rakytník, voda se sirupem

Seznam alergenů

1 – Obiloviny obsahující lepek
2 – Korýši a výrobky z nich
3 – Vejce a výrobky z nich
4 – Ryby a výrobky z nich
5 – Podzemnice olejná
6 – Sójové boby
7 – Mléko a výrobky z něj včetně laktózy
8 – Skořápkové plody
9 – Celer a výrobky z něj
10 – Hořčice
11 – Sezamové semena
12 – Oxid siřičitý 13 – Vlčí bob
14 – Měkkýši a výrobky z nich

Vedoucí kuchařka

Jaromíra Serafínová

Vedoucí jídelny

Renáta Kožušníková