Školní jídelna

Jídelníček

Od 26.2. do 1.3.2024

Den
Přesnídávka
Oběd
Svačina
Pondělí
Chléb
s pomazánkou
z Lučiny
a tvarohu, čaj
s citrónem, hruška 1,7,12
Polévka mrkvová
s těstovinovou rýží 1,7
Okurková omáčka, vařené vejce, brambory, mošt 1,3,7,12
Veka
s pomazánkou
z nutely, mléko 1,5,6,7,8
Úterý
Chléb venkovský
s pomazánkou
z droždí, okurek salátový, bílá káva 1,3,7
Polévka bramborová
s pohankovými vločkami 1,7,9,12
Námořnické rybí rizoto
s olivami, salát ledový 4,7
Houska
s máslem, jablko, čaj 1,7,12
Středa

Chléb podmáslový
s pomazánkou tvarohovou
se sýrem, rajské jablko, malcao 1,7
Polévka fazolová krémová 1,7,9
Vepřové maso
na houbách, bramborové pyré
s mrkví, džus 1,7,12
Chléb s máslem, kedluben, čaj 1,7,12
Čtvrtek
Jogurt šlehaný
s corn flakes, mléčný koktejl, banán 7
Polévka
z fazolových lusků
s bramborem 1,7,12
Přírodní hovězí pečeně, bulgur, salát celerový
s jablky 1,7,9
Chléb
s pomazánkou
kapiovou, čaj 1,3,7,12
Pátek
Loupák martinovský, vanilkové mléko, hroznové víno 1,3,7
Polévka hedvábná česnečka 1,7,12
Těstoviny
s brokolicí, salát
z červené řepy 3,7
Chléb žitný
s pomazánkou
z olejovek, pórek, čaj 1,4,7,12

Čaj bylinný, ovocný, pitná voda, mošt, džus, rakytník, voda se sirupem

Seznam alergenů

1 – Obiloviny obsahující lepek
2 – Korýši a výrobky z nich
3 – Vejce a výrobky z nich
4 – Ryby a výrobky z nich
5 – Podzemnice olejná
6 – Sójové boby
7 – Mléko a výrobky z něj včetně laktózy
8 – Skořápkové plody
9 – Celer a výrobky z něj
10 – Hořčice
11 – Sezamové semena
12 – Oxid siřičitý 13 – Vlčí bob
14 – Měkkýši a výrobky z nich

Vedoucí kuchařka

Jaromíra Serafínová

Vedoucí jídelny

Renata Kožušníková

VAŘÍME PRO VAŠE DĚTI S NÁPADEM A LÁSKOU